image
image
Ταξιδιωτικό γραφείο

SPED SHIPPING - KOUZIOS G. - PYLARINOS A.

Η SPED SHIPPING, που ιδρύθηκε το 2007 στην Πάτρα της Αχαΐας, είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία και διεθνής μεταφορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα του γαλάζιου οικοσυστήματος της Μεσογείου. Η εταιρεία μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που περιλαμβάνουν κρατήσεις για οχήματα διεθνών μεταφορών. Σήμερα, εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια τους πελάτες μας σε όλα τα λιμάνια της Αδριατικής και της Ευρώπης, καλύπτοντας τις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους. Οι υπηρεσίες πρακτορείου πλοίων μας επεκτείνονται στην παροχή βοήθειας σε ναυτιλιακές εταιρείες για την άφιξη και την αναχώρηση πλοίων στο λιμάνι της Πάτρας και τις γύρω περιοχές.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την κάλυψη των αναγκών των εισαγωγέων και εξαγωγέων, εκπροσωπώντας ναυτιλιακές εταιρείες και άλλους πλοιοκτήτες. Επιπλέον, ειδικευόμαστε στη Διαμετακόμιση-Αποθήκευση-Διαχείριση φορτίου, προσφέροντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για την ομαλή διαμετακόμιση εμπορευμάτων, τόσο για εξαγωγικούς όσο και για εισαγωγικούς σκοπούς.

image
image

NOVITA' - OFFERTE

Nessuna notizia trovata

CONTATTO

INDIRIZZO

ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 1 ΠΑΤΡΑ 26 221 - ΕΛΛΑΔΑ

TELEFONO

+30 2610 221083

Email-Sito web

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo. https://www.spedshipping.gr/index.php/el/

 

 

Search