image
image
Υπηρεσία

INTELLIGENT MACHINES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Η Intelligent Machines PC (γνωστή και ως iMachines) ιδρύθηκε το 2017 και είναι μια start-up εταιρεία τεχνολογίας και έρευνας με έδρα την Πάτρα στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες με χρήση τεχνολογίας αιχμής για διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του τουρισμού, του πολιτισμού. κλάδους στη Μεσόγειο. Τα μη επανδρωμένα συστήματα και το δίκτυο αισθητήρων iMachines παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Η ελαχιστοποίηση της συμμετοχής του ανθρώπινου παράγοντα στοχεύει:

• στη μείωση του κόστους,

• στην εξάλειψη των σφαλμάτων,

• στην επιτάχυνση της ολοκλήρωσης,

• στην εξάλειψη του κινδύνου,

• στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών και

• στην επίτευξη αξιόπιστων αποτελεσμάτων ανεξάρτητα από το χρόνο ή τις συνθήκες λειτουργίας.

H iMachines προσπαθεί να λύσει προβλήματα αντικαθιστώντας τις υπάρχουσες λύσεις με νέες τεχνολογίες που συνδυάζουν μη επανδρωμένα συστήματα, εξειδικευμένους αισθητήρες και σχετικό λογισμικό για τα τελικά παραδοτέα. Τα μη επανδρωμένα συστήματα είναι «πλατφόρμες εργασίας» και μπορεί να είναι:

• Επιφανειακά μη επανδρωμένα οχήματα (SUV)

• Οχήματα που λειτουργούν εξ αποστάσεως (ROV)

• Σταθερές ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις (δίκτυο αισθητήρων, IoT, κ.λπ.)

Οι παραπάνω «πλατφόρμες εργασίας» είναι ικανές να φιλοξενήσουν ποικιλία αισθητήρων σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του τελικού πελάτη. Η δυνατότητα εύκολης εναλλαγής αισθητήρων οφείλεται στον αρχικό σχεδιασμό των "πλατφορμών εργασίας". Η iMachines προσφέρει μια υπηρεσία που ονομάζεται "Υποβρύχια Ανακάλυψη & Τεκμηρίωση" που απευθύνεται στον Τουρισμό, εστιάζοντας συγκεκριμένα στον παράκτιο και θαλάσσιο τουρισμό στη Γαλάζια Οικονομία της Μεσογείου. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τις τουριστικές και πολιτιστικές εμπειρίες δίνοντας έμφαση στην Εξερεύνηση, την Ανακάλυψη και τη Μάθηση, παρέχοντας ψυχαγωγικές υπηρεσίες για τους τουρίστες. Ακριβώς όπως η εξερεύνηση του διαστήματος προκαλεί δέος, η εξερεύνηση του υποθαλάσσιου κόσμου έχει το ίδιο θαύμα και τον ίδιο ενθουσιασμό. Με μια αυξανόμενη επιθυμία να κατανοήσουμε τα κρυμμένα βάθη του πλανήτη μας, η λύση μας δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των πελατών. Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και τους κινδύνους της υποβρύχιας ανακάλυψης χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένα οχήματα τηλεχειρισμού (ROV) εξοπλισμένα με κάμερες HD για τον μετριασμό των κινδύνων. Στην iMachines, προσπαθούμε για την ύψιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας, ξεπερνώντας συνεχώς τις προσδοκίες των πελατών. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τις τουριστικές εμπειρίες για πελάτες που ασχολούνται με παράκτιες και θαλάσσιες δραστηριότητες εντός της γαλάζιας οικονομίας.

image
image

NEA-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν βρέθηκαν νέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Αγίας Παρασκευής 0, 26504, Πλατάνι Ρίου, Πάτρα

Τηλέφωνο

+30 6947800205, +30

Emails-Website

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.imachines.gr

 

Search