image
Υπηρεσία

PIKEI New Technologies

Η PIKEI – New Technologies είναι μια εταιρεία λογισμικού που χρηματοδοτείται στην Πάτρα (Ελλάδα), που δραστηριοποιείται σε τεχνολογίες αιχμής ΤΠΕ, συμπεριλαμβανομένων IoT, υπηρεσιών cloud και σύγχρονων τεχνικών ολοκλήρωσης στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού στη Μεσόγειο. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην επιτάχυνση της παράδοσης SaaS, με βάση τις αρχές CI/CD και ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές του μοντέλου Anything as a Service (XaaS), προς τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών. Η εταιρεία συμμετέχει ήδη σε σημαντικά έργα έρευνας και ανάπτυξης τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Τα μέλη της ομάδας είναι έμπειροι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και Μηχανικοί Υπολογιστών με σημαντική εμπειρία στην υλοποίηση και παράδοση έργων. Ένα από τα προϊόντα του PIKEI, το TravelBucket, στοχεύει στον τομέα του Τουρισμού και συγκεκριμένα στον Τουρισμό και τον Ψηφιακό Πολιτισμό με στόχο την παροχή βελτιωμένων τουριστικών και πολιτιστικών υπηρεσιών στον παράκτιο και θαλάσσιο τουρισμό, στον τομέα της Γαλάζιας Οικονομίας στη Μεσόγειο, εστιάζοντας στους ακόλουθους πυλώνες:

• κατάλογος του τουριστικού πακέτου (όπως POI, εκδηλώσεις, τουριστικές δραστηριότητες)

• κατάλογος του πολιτιστικού πακέτου (όπως πολιτιστικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις, ζωντανές εκπομπές)

• κατάλογος της πολιτιστικής κληρονομιάς

Το TravelBucket είναι από το σχεδιασμό μια πλατφόρμα ενεργοποίησης, ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα Τουρισμού και Πολιτισμού, που επιτρέπει τη γνώση, την ενίσχυση, την προώθηση, τη διάδοση της γνώσης και τη βελτίωση της χρήσης μιας περιοχής και της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς. Η ίδια η πλατφόρμα αντιπροσωπεύει την «τεχνολογική πόρτα πρόσβασης» ολόκληρου του οικοσυστήματος παρέχοντας ένα ενιαίο σημείο πρόσβασης για όλους τους φορείς, δεδομένα και διαδικασίες. Η λύση υποστηρίζεται από ένα πολυτροπικό ερωτηματολόγιο που συσχετίζεται με μια προηγμένη ενότητα ανάλυσης δεδομένων που επεξεργάζεται την εμπειρία των αποκτηθέντων χρηστών/επισκεπτών και την ανατροφοδότηση για την ανταγωνιστικότητα των ΜΜΕ. Το προηγμένο εργαλείο για τη βαθιά εξερεύνηση και οπτικοποίηση των απαντήσεων των επίκτητων επισκεπτών μπορεί να απεικονίσει οποιαδήποτε από τις παραμέτρους που χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της ανταγωνιστικότητας των ΜΜΕ έναντι οποιουδήποτε από τα χαρακτηριστικά προφίλ των επισκεπτών στον πολιτιστικό, παράκτιο και θαλάσσιο τουρισμό στη γαλάζια οικονομία.

image

NEA-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν βρέθηκαν νέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Σουλίου 1, Πάτρα 262 24

Τηλέφωνο

+30 6948 514 257

Emails-Website

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. https://www.pikei.io

 

Search