image
Υπηρεσία

Discover Messolonghi

Μέσα από το Discover Messolonghi, θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις ταξιδιών αναψυχής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Προτάσεις για μεμονωμένους ταξιδιώτες αλλά και για οργανωμένα ομαδικά ταξίδια σε συνεργασία με αξιόπιστους προμηθευτές ταξιδιωτικών υπηρεσιών και στόχο την υψηλότερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές. 

Οι Έμπειροι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι, ενήμεροι πάντα με όλες τις εξελίξεις στον Τουρισμό, κάνοντας συστάσεις και προτάσεις, θα καταρτίσουν το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί καλύτερα, θα εντοπίσουν τα προγράμματα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις σας, και θα αναζητήσουν τις πιο ανταποδοτικές τιμές για τις πολυτιμότερες ημέρες της χρονιάς σας.

Φυσικά θα φροντίσουμε για τα αεροπορικά  και ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο αμέσως, καθότι είμαστε συνδεδεμένοι σε παγκόσμια συστήματα κρατήσεων, θα βρούμε το κατάλληλο ξενοδοχείο για το επαγγελματικό σας ταξίδι ή για αναψυχή και θα σας καθοδηγήσουμε με τα μυστικά που κρύβει κάθε προορισμός. 

Μεταξύ των τουριστικών υπηρεσιών που παρέχει το Discover Messolonghi, είναι και οι περιηγήσεις (Ιστορικού και Γαστρονομικού χαρακτήρα) καθώς και οι Ecotourism αλλά και κάθε είδους δραστηριότητες (Ιστιοπλοΐα, Ιππασία, Παραδοσιακοί Χοροί, Καταδύσεις, Φωτογραφία, Παρακολούθηση πτηνών κ.α.), που διοργανώνονται στην περιοχή του Μεσολογγίου σε συνεργασία με αξιόπιστους προμηθευτές, γνώστες του είδους.

Πηγή Φωτογραφίας: discovermessolonghi.gr

image

NEA-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν βρέθηκαν νέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Τηλέφωνο

Emails-Website

 

Search